Gratulerer til Stiftelsen Kjell Holm

Stiftelsen Kjell Holm fyller 25 år, og feiret jubileet på dagen stifteren Kjell Holm ville fylt 100 år. Kjell Holm var svært opptatt av å gjøre gode ting for Ålesund og å gjøre Ålesund til en bedre by og bo i. Stiftelsen har i dag en egenkapital på nesten 530 millioner kroner, og som formål å støtte kulturelle og samfunnsgagnlige tiltak i Ålesund.

Stiftelsen Kjell Holm

Jubileet ble feiret med en rekke gratis arrangementer. Den 13. august satte stiftelsen preg på byen med konserter og en festforestilling, i tillegg til at rompetist Ole Edvard Antonsen holdt en masteclass for unge musikere. Stiftelsen arrangerte også «lystseilaser» for interesserte med «Storeggen av Aalesund» - en replika av de gamle bankskøytene som var sentrale i de ålesundske fiskerier for 150 år siden. Kunstinteresserte kunne også besøke stiftelsens meget omfattende kunstsamling.

Vi gratulerer Stiftelsen Kjell Holm med vel blåst jubileum!

torbjorn-sandbakk-KKBM8LH5wo4-unsplash.jpg