Helle Aanesen Årets Ladejarl 2019

Vi gratulerer til daglig leder av stiftelsen Aktiv Mot Kreft, Helle Aanesen, med kåringen av Årets Ladejarl 2019. Utmerkelsen ble gitt til Helle Aanesen med følgende begrunnelse:

«Årets Ladejarl 2019 jobber målrettet og engasjerer mennesker rundt seg. Vinneren er uredd, svært arbeidsom og gir seg ikke før målet er nådd. Årets Ladejarl har gjennom hele livet bygget nettverk og er til stor inspirasjon for sine omgivelser. Jobben og engasjementet er utrolig viktig for mange i krevende og vanskelige perioder i livet. Årets Ladejarl 2019 har høy puls for en god sak.»

Jeg er utrolig stolt over å få Årets Ladejarl-prisen. Jeg setter stor pris på å bli sett for drivkraften min som er lysten til å gjøre livet bedre for flest mulig kreftpasienter, jubler Helle Aanesen. Jeg er opptatt av at vi gjør denne jobben med «glimt i øyet» og ikke med pekefinger. Vi heier på det pasientene klarer på tross av tøff behandling og jobber tett med forskningsmiljøene for å finne den riktige treningen til de ulike pasientene, i inn – og utland.

Helle Aanesen.

8aa23a50-20f1-461c-baf9-3a958a789998.jpg

Prisen ble delt ut for åttende gang på Lade Gaard i Trondheim. Tidligere vinnere er Helga Arntzen, Anlov P. Mathiesen, Atle Vårvik, Per Solli, Johann Olav Koss, Ada Sofie Austegard og Helsesista Tale Maria Krohn Engvik.

Source: https://aktivmotkreft.no/arets-ladejarl-20...