Nordisk stiftelseskonferanse

Den Nordisk stiftelseskonferansen avholdes i Finland 14. til 15. november. Årets tema er usikkerhet. Konferansen organiseres av finske stiftelser.

De nordiske landene har lenge vært preget av stabilitet, men over de siste årene har usikkerheten økt. Arbeidsmarkedet har endret seg, det er en økt politisk misnøye i befolkningen. Samtidig har ekstremistiske strømninger fått fotfeste. Globalt ser vi flere handelskonflikter, økende geopolitiske spenninger og en stadig nærmere klimatrussel. Kunstig intelligens forandrer på sikt dagens arbeidsliv, og fører til at vi må tenkte nytt om utdanning og sikkerhet.

Nordisk stiftelseskonferanse 2019 i Finland er en møteplass for nordiske stiftelser og en anledning til å opprette et samarbeid om de utfordringene som mange nordiske stiftelser står ovenfor. Hvordan skal stiftelsene forbedre seg for fremtiden? Hvilke utfordringer og endringer står stiftelsene ovenfor politisk, økonomisk og forvaltningsmessig? Hvordan vil stiftelsers virksomhet og formål måtte endre seg i fremtiden?

Les det spennende programmet til årets Nordiske stiftelseskonferanse her.

Hvordan melder du deg på?
Meld deg på konferansen senest 30. september via inbjudan.kulturfonden.fi med kodeordet Nordisk19. Deltakeravgiften er på kroner 1 985,- (200 EURO), og dekker program, besøk, måltider og transport. Deltakere betaler overnatting selv, men konferansen har reservert hotellrom på Hanaholmen og i sentrum av Helsingfors.

Les mer om konferansen på Kulturfonden.fi Stiftelseskonferens 2019.