Thorild Widvey og Siw Heggedal Longvastøl - seminar 10. oktober

last ned.jpeg

Velkommen til seminar 10. oktober i anledning den europeiske stiftelsesdagen. Sammen med resten av Europa setter vi i oktober fokus på stiftelsers arbeid og stiftelsers viktige rolle i samfunnet. Seminar for stiftelser er arrangert av Stiftelsesforeningen i samarbeid med Handelshøyskolen BI Senter for stiftelser, og holdes på BI i Nydalen torsdag 10. oktober fra klokken 10 til klokken 15.

Thorild Widvey, tidligere kulturminister, kommer for å snakke om hvordan næringslivet, stiftelser og det offentlige kan samarbeide om viktige samfunnsoppgaver.

Samarbeid har vært et het tema den siste tiden, og hovedtema for årets stiftelseskonferanse i regi av Stiftelsestilsynet. Stiftelsestilsynet, ved avdelingsdirektør Siw Heggedal Longvastøl, kommer å forteller om aktuelle saker fra Stiftelsestilsynet.

Se resten av programmet til årets europeiske stiftelseskonferanse på BI, og meld deg på til organisasjonssekretær Amanda Jonassen innen tirsdag 8. oktober.

Siw-Heggedal-Longvastol.jpg