Stein Olav Henrichsen - seminar 10. oktober

Velkommen til seminar 10. oktober i anledning den europeiske stiftelsesdagen. Sammen med resten av Europa setter vi i oktober fokus på stiftelsers arbeid og stiftelsers viktige rolle i samfunnet. Seminar for stiftelser er arrangert av Stiftelsesforeningen i samarbeid med Handelshøyskolen BI Senter for stiftelser, og holdes på BI i Nydalen torsdag 10. oktober fra klokken 10 til klokken 15.

Direktør ved Munchmuseet Stein Olav Henrichsen kommer for å fortelle om Munchmuseet i en ny tid. I 2008 bestemte byrådet i Oslo at det skulle bygges et nytt museum for Munchs kunst, da de rundt 28 000 kunstverkenes nåværende hjem er utilstrekkelig for å vise fram og ta vare på denne kunstskatten. Valget falt på Lambda i Bjørvika. Lambda er et omdiskutert prosjekt, og skal etter planen åpne i 2020. Vi gleder oss til å høre Stein Olav Henrichsens tanker om det nye Munchmuseets retning fremover.

Se resten av programmet til årets europeiske stiftelseskonferanse på BI, og meld deg på til organisasjonssekretær Amanda Jonassen innen tirsdag 8. oktober.

stein-olav-henrichsen-by-dina-johnsen-3-WEB-1.jpg