Brunstadstiftelsen

Velkommen til Brunstadstiftelsen som nytt medlem i Stiftelsesforeningen.

Brunstadstiftelsen er en næringsdrivende stiftelse med formål om å fremme den lære, de verdier og det kristelige innhold som Johan O. Smith sto for. Brunstadstiftelsen forvalter eiendom og driver næringsvirksomhet.

Stiftelsen har blant annet etablert et fantastisk konferansesenter på Nedre Brunstad Gård. Konferansesenteret ligger “i hjertet av Vestfold, og er stedet når mange skal møtes”. Her arrangeres konferanser, kongresser, events, konserter, jubileer og sportsarrangementer hele året. Stiftelsen utvikler området ytterligere mot 2022, og målet er at Oslofjord Convention Center skal bli en av Europas ledende konferansedestinasjoner for store bedrifter og organisasjoner.

Brunstadstiftelsen_2006_flyfoto-1200x800.jpg
nye oslofjord faksimile