image.png

Hva gjør Stiftelsesforeningen?

Stiftelsesforeningen er en interesseorganisasjon for norske stiftelser. Alle typer stiftelser fra gaveutdelende stiftelser til operative stiftelser er velkommen som medlem. Stiftelsesforeningen tilbyr juridisk bistand, avholder seminarer og kurs og ivaretar stiftelsenes interesser overfor myndighetene.

Stiftelsesforeningen opprettholder en tett kontakt og dialog med Stiftelsestilsynet, og samarbeider med Senter for stiftelser på Handelshøyskolen BI om seminarer og kurs. Vi er også behjelpelige med saker overfor Stiftelsesklagenemda.

 

Årsmøte og seminar 2019

Foreningen avholder årsmøte og seminar 30. april 2019 i Bygdøy Allé 2, Oslo. Invitasjon blir lagt ut her om kort tid.

Kurs for styremedlemmer og daglig ledere

Stiftelsesforeningen tilbyr kurs for styremedlemmer og daglig ledere i stiftelser. Tema er styremedlemmenes rolle og ansvar, habilitet, formålsrealisering og kapitalforvaltning. Ta kontakt med daglig leder Bjørn O. Øiulfstad for nærmere avtale.

 

Bli medlem

Det er mange gode grunner til å være medlem hos oss. Som medlem får du blant annet hjelp til opprettelse av stiftelser, endringer av vedtektene, samt invitasjoner til seminarer og kurs i Norge og utlandet. Ta kontakt med daglig leder Bjørn O. Øiulfstad for mer informasjon.

For å bli medlem, klikk her.

 
Stiftelsesforeningen har kontor i Bygdøy Allé 2 i Oslo

Stiftelsesforeningen har kontor i Bygdøy Allé 2 i Oslo